David Martínez – Estem preparats per fer front a una malaltia viral emergent?

David Martínez – Estem preparats per fer front a una malaltia viral emergent?

Alumne: David Martínez Simón
Treball: Estem preparats per fer front a una malaltia viral emergent?
Centre: INS Pere Ribot
Tutora: Dolores Rodríguez

L’objectiu d’aquest treball és conèixer el grau de preparació a Catalunya per fer front a una malaltia viral emergent. Per tal de respondre al problema plantejat, el treball es divideix en tres grans blocs.El primer i segon bloc serveixen de base per poder entendre la informació exposada en l’últim bloc. En aquests, es defineixen les característiques principals dels virus i es tracta el concepte de malaltia viral emergent. Finalment en el tercer bloc es respon a l ‘objectiu principal, analitzant la situació actual a nivell biomèdic i socioeconòmic per fer front a noves malalties i trobant en quins aspectes s’ha de millorar.
Perquè la conclusió fos el més verídica possible, bona part de la informació prové d’un conjunt de cinc entrevistes que es van realitzar de manera personal a diferents experts en la matèria.

ARXIUS DEL TREBALL PER DESCARREGAR:

pdf DavidMartinez_EstemPreparatsMalaltiaEmergent
*.pdf (2,22 MB)

Share

This article has 1 comment

  1. […] David Martínez ha guanyat el Premi Joan Monjo a la recerca jove amb la realització i defensa del treball titulat Estem preparats per fer front a una malaltia viral emergent?. […]