Sílvia Rovira – Estudi antroponímic de Vilassar de Mar (1960-2016)

Sílvia Rovira – Estudi antroponímic de Vilassar de Mar (1960-2016)

Alumne: Sílvia Rovira López
Treball: Estudi antroponímic de Vilassar de Mar (1960-2016)
Centre: INS Vilatzara
Tutor: Conxa Sangüesa Roger

El meu treball tracta sobre l’evolució dels antropònims de les persones nascudes a Vilassar de Mar entre el 1960 i el 2016, a partir del recull de tots els noms registrats al Registre Civil del municipi en aquest període. S’hi estudien les dades estadístiques més rellevants i es relaciona aquesta informació amb fets externs que afecten l’antroponímia, com ara els fluxos migratoris, els canvis històrics i polítics, influències religioses i l’evolució dels models i gustos de la població.

 

ARXIUS DEL TREBALL PER DESCARREGAR:

pdfSilviaRovira_EstudiAntroponimicVilassarDeMar
(*.pdf)

pdfSilviaRovira_PRESENTACIO_EstudiAntroponimicVilassarDeMar
(*.pdf)

Share