Juan Díaz – Assessorament Integral Empresarial: Éidos

Juan Díaz – Assessorament Integral Empresarial: Éidos

Alumne: Juan Díaz Baena
Treball: Assessorament Integral Empresarial: Éidos
Centre: INS Pere Ribot
Tutor: Enric Mambrilla

http://juandiazbaenavilas.wixsite.com/eidos

El projecte consisteix en afrontar el procés complet de creació i desenvolupament d’una empresa dedicada a l’assessoria i consultoria empresarial integral amb el nom de ÉIDOS, però, amb uns trets diferencials i específics:

– El concepte de “servei integral”, és a dir, la possibilitat de crear, per a un client, una oportunitat de negoci per una activitat determinada, en un lloc definit i amb uns recursos establerts. Oferir solucions integrals de viabilitat, partint només de la idea del client, aportant-li totes les eines necessàries no només per a la seva implantació, sinó també pel seu creixement i supervivència.

– L’estudi de les condicions socioeconòmiques, canviants, d’incertesa, i del perfil emprenedor català, que demostren que una assessoria i consultoria empresarial integral a la comarca del Maresme, pot ser una bona oportunitat de negoci.

– El desenvolupament de la WEB de Éidos: http://juandiazbaenavilas.wixsite.com/eidos

El procés seguit en aquest treball de recerca per a desenvolupar Éidos, podríem dir, que seria el exemple paradigmàtic de funcionament d’Éidos com a empresa.

 

ARXIUS DEL TREBALL PER DESCARREGAR:

pdfJuanDiaz_EIDOS
(*.pdf)

pdfJuanDiaz_PRESENTACIO_Eidos
(*.pdf)

Share