Ariel Còrsico – Qualitat del so

Ariel Còrsico – Qualitat del so

Alumne: Ariel Hernán Córsico
Treball: Qualitats del so
Centre: INS Pere Ribot
Tutora: Paz González

Nosaltres sentim moltes coses cada dia, però per què? Què és el que sentim en veritat? Com podem sentir-ho? Per què quan escoltem una cançó, podem entendre i interpretar els diferents sons?

És interessant parar-nos a pensar en com evoluciona la nostra manera de respondre aquestes preguntes, o com a mínim d’intentar-ho, Quan som petits, molt petits, ni tant sols ens preocupem per això, simplement sabem que es produeixen uns sons i nosaltres els sentim, sense qüestionar-ho. I a qui li importa com podem produir un simple crit, si sabem que els altres el poden sentir i amb això cridem la seva atenció? No cal saber més.

Però poc a poc anem adquirint coneixements amb el transcurs dels cursos acadèmics i comences a saber quines preguntes fer exactament per arribar a trobar alguna resposta. Amb una mica d’interès podem entendre el funcionament del so i tot el relacionat, però cal fer un petit esforç.

Amb la realització d’aquest treball he intentat esbrinar la resposta a moltes d’aquestes preguntes per millorar, en certa manera, com entendre la vida.
Amb l’ajuda del material de laboratori del multilog, hem estudiat diferents característiques del so.

ARXIUS DEL TREBALL PER DESCARREGAR:

pdf ArielCorsico_QualitatdelSo_2013
*.pdf (1,91 MB)

 

Share