En marxa la V Edició dels Premis Joan Monjo

En marxa la V Edició dels Premis Joan Monjo

La data escollida per a la celebració dels Premis Joan Monjo és el dimarts 20 de juny a les 18:30h. Aquest any tindràn lloc a la Sala Social Mn. Josep Maria Galbany (Carrer Sant Roc, 6, de Vilassar de Mar)

Com ja va fer a la passada edició l’Ajuntament de Vilassar de Mar s’ha sumat a recolzar i impulsar els premis col·laborant econòmicament, participant de les jornades i reconeixent la feina feta des de la primera edició d’aquest certamen que te com a objectiu donar a conèixer i posar en valor la feina que fan docents i discents dels nostres instituts.

En aquesta edició lidera l’organització el gOvi (Grup d’Opinió de Vilassar de Mar) que juntament amb els creadors dels Premis, el Centre d’Estudis Vilassarencs i el Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar son les tres entitats que tiraràn endavant aquesta cinquena edició.

Com en les edicions anteriors, els finalistes seràn alumnes dels dos instituts de Vilassar de Mar, el INS Vilatzara i el INS Pere Ribot.

Com a cloenda es servirà un petit pica-pica en finalitzar el lliurament dels premis amb l’objectiu de poder facilitar el contacte i enfortir les relacions entre els assistents, participants i autoritats.

En breu anirem publicant més informació. Podeu seguir l’actualitat dels premis per twitter amb el hashtag #PremisJoanMonjo

Share