Adrián Copetudo – Accelerant les claus de l’univers

Adrián Copetudo – Accelerant les claus de l’univers

Alumne: Adrián Copetudo Espinosa
Treball: Accelerant les claus de l’univers
Centre: INS Pere Ribot
Tutora: Paz González

El meu objectiu va ser demostrar la meva hipòtesi: “El Model Estàndard no permet explicar tots els fenòmens de l’Univers que sabem que existeixen i és necessària una altra teoria”, així com explicar els diferents tipus de partícules recollits al Model Estàndard de la Física de Partícules.

També, ampliar els meus coneixements sobre aquesta branca de la física, comprovar si m’agradaria dedicar-me professionalment i fer la carrera de Física i, finalment, veure aplicacions pràctiques dels conceptes teòrics de física moderna i electromagnetisme que hem tractat durant el curs.

ARXIUS DEL TREBALL PER DESCARREGAR:

pdfAdrian_Copetudo_Accelerant_claus_univers
*.pdf (6,1 MB)

 

Share

This article has 1 comment

  1. […] Adrián Copetudo ha guanyat la tercera edició del Premi Joan Monjo a la recerca jove amb la realització i defensa del treball titulat Accelerant les claus de l’univers. […]